БАГАЖНИЦИ ЗА
АВТОМОБИЛИ


Нашите магазини:
СофияБургасВарна

Изпратете ни запитване

За информация и поръчки:
0884 02 07 07
 • ОБЩИ УСЛОВИЯ

  ОБЩИ УСЛОВИЯ НА "ИЗИ АУТО" ЕООД ЗА ПОЛЗВАНЕ НА САЙТА WWW.BAGAJNIK.COM

  САЙТА WWW.BAGAJNIK.COM е чисто информативен сайт и не е онлайн магазин. Покупки може да извършите само на място в Нашите магазини. За справки използвайте телефон 0884020707

   

  Настоящите ОБЩИ УСЛОВИЯ уреждат условията за доставки на стоки избрани от през електронния магазин за автомобилни аксесоари, собственост на "ИЗИ АУТО" ЕООД. Тези условия представляват договор за покупко-продажба между "ИЗИ АУТО" ЕООД и всяко физическо или юридическо лице, посетител на сайта и извършил заявка за покупка на стоки чрез електронния магазин.

   

  I. ОБЩИ УСЛОВИЯ

   

  Сайта Bagajnik.com е с информационен характер, всеки потребител и клиент на сайта се съгласява с настоящите Общите условия и се задължава да ги спазва.

   

  Сайта www.bagajnik.com е собственост на "ИЗИ АУТО" ЕООД. Търговско дружество е регистрирано в Търговския регистър към Агенция по вписванията с ЕИК: 202363493, ИН по ЗДДС: BG202363493, със седалище и адрес на управление: град София, жк. Христо Смирненски бл.19 вх.А ап.24  телефон: 0884 020707

   

  Под ПРОДУКТ се разбира изброените в сайта автоаксесоари за автомобили.

   

  Под ПОТРЕБИТЕЛ се разбира всяко лице, посетител сайта www.bagajnik.com.

   

  Под ДОСТАВЧИК се разбира "ИЗИ АУТО" ЕООД, в качеството
  му на предлагащ СТОКИТЕ в електронния магазин, както и изпълняващ поръчките касаещи тях. 

   

  Всички цени на стоки в сайта www.bagajnik.com са в български лева, с включен ДДС. Цените са за бройка или за определено количество стока (комплект), без включени разходи за доставка на стоката, освен когато това е изрично упоменато. 

   

  Сайта е информативен и не гарантира наличността на стоките. Винаги правете справки по телефона за наличност на харесания от Вас продукт!

   

  ДОСТАВЧИКЪТ има право да променя цените в електронния магазин на предлаганите стоки без предварително уведомяване. КЛИЕНТЪТ е длъжен да заплати цената, която е била актуална по време на заявката и потвърждението на желаната стока.

   

  ЗАЯВКИ НА ПОКУПКА НА СТОКИ ОТ САЙТА  WWW.BAGAJNIK.COM

   

  С натискане на бутона "Поръчка", купувачът заявява, че се е запознал с настоящите ОБЩИ УСЛОВИЯ, съгласен е с тях, приема ги и се задължава да ги спазва. 

   

  ДОСТАВЧИКЪТ потвърждава на КЛИЕНТА приетата поръчка чрез e-mail съобщение или телефон в рамките на два работни дни, след получаването й. 

   

  Поръчка с некоректно, грешно или непълно посочени данни като адрес, телефонен номер и др. се счита за невалидна и няма да бъде изпълнена. 

   

  НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ:

   

  Цената и разходите за доставката могат да бъдат платени единствено при доставка с куриер в брой или карта ако куриера поддържа този вид плащане!

   

  ДОСТАВКА

   

  Заявената за покупка стока, която е налична, се доставя на посочения от КЛИЕНТА адрес за доставка в срок до 7 (седем) работни дни. Когато стоката не е в наличност, срока може да се удължи спрямо необходимия срок за производство и доставка до наш склад.

   

  Стоката се доставя подходящо опакована съобразно вида й и транспорта за доставка.

   

  Предаване на стоката

   

  Стоката се предава на КЛИЕНТА или на трето лице, което приема и потвърждава получаването на същата от името на КЛИЕНТА като подписва придружаващите стоката документи. В случай, че КЛИЕНТА не бъде намерен в срока за доставката на посочения от него адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, ДОСТАВЧИКЪТ се освобождава от задължението си да достави заявената за закупуване стока. КЛИЕНТЪТ може да потвърди желанието си да получи стоката и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, като поема всички разходи по повторната доставка. В този случай започва да тече съответно нов срок за доставка от момента на потвърждението по предходното изречение.


  ЗАМЯНА / ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТ


  Замяна или Връщане на продукт закупен онлайн ( от дистанция ) може да бъде извършена в срок от 14 дни от датата на получаване на продукта (артикула). 

  Опаковката на стоката, както и самата стока, не трябва да бъдат повредени или използвани от клиента! При замяна или връщане стоката трябва да е съпроводен от данъчния документ ( касов бон или фактура), който е получен със стоката при доставката.

  Разходите по транспорта за доставка и връщане на стоката се поемат от потребителя!

  В случай на замяна или връщане Потребителят трябва да се свърже с нас на телефон 0884 020707, за да оторизираме замяната и връщането на стоката.

  Потребителят може да изпрати стоката до офис на Еконт гр. София (Централен на ул. Резбарска 11) в гр.София, за ИЗИ АУТО ЕООД, с телефон 0884020707, или на място в магазина на ИЗИ АУТО ЕООД на адрес: гр.София, жк. Хаджи Димитър, ул.Резбарска 31.

  В случай на рекламация на дадена стока, моля попълнете формата за рекламации в нашия сайт; или попълнете и изпратете Стандартен Формуляр за упражняване правото Ви на отказ съгласно Приложение №6 от Член.47 ал.1 т.8 от ЗЗП:

  Формуляра можете да изтеглите от тук.

  Съгласно чл. 55, ал. (1) потребителят има право в срок от 14  дни от датата на получаване да върне стоката на продавача. Стоката трябва да е неизползвана, в добър търговски вид и с оригиналната опаковка.

   

  Разходите във връзка с връщането на стоката за сметка на купувача.

   

  ДОСТАВЧИКЪТ не гарантира, непрекъсваем достъп до сайта www.bagajnik.com.

   

  ДОСТАВЧИКЪТ не носи отговорност за непредоставяне на достъп до сайта, както и за необработването или ненавременното обработване на заявките за покупка, при настъпване на обстоятелства извън неговия контрол - случаи на непреодолима сила, случайни събития, проблеми в глобалната Интернет мрежа и др.

   

  Настоящите Общи условия са в сила от 01 Януари 2012г. "ИЗИ АУТО" ЕООД си запазва правото да променя условията по всяко време без предварително известие, като променените условия бъдат публикувани в сайта. Промените в ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ не засягат отношенията между КЛИЕНТА и ДОСТАВЧИКА, възникнали във връзка с валидно подадена преди промените заявки за покупка на стока.