БАГАЖНИЦИ ЗА
АВТОМОБИЛИ


Нашите магазини:
СофияБургасВарна

Изпратете ни запитване

За информация и поръчки:
0884 02 07 07

 • ОБЩИ УСЛОВИЯ
  ОБЩИ УСЛОВИЯ НА "ИЗИ АУТО" ЕООД ЗА ИЗВЪРШВАНЕ НА ПОКУПКИ ПРЕЗ ЕЛЕКТРОННИЯ МАГАЗИН WWW.BAGAJNIK.COM

   

  Настоящите ОБЩИ УСЛОВИЯ уреждат условията за покупко-продажби през електронния магазин за автомобилни аксесоари, собственост на "ИЗИ АУТО" ЕООД. Тези условия представляват договор за покупко-продажба между "ИЗИ АУТО" ЕООД и всяко физическо или юридическо лице, посетител на сайта и извършил заявка за покупка на стоки чрез електронния магазин.

   

  I. ОБЩИ УСЛОВИЯ

   

  С извършването на поръчка на стока от електронния магазин Bagajnik.com, всеки потребител и клиент на сайта се съгласява с настоящите Общите условия и се задължава да ги спазва.

   

  Електронният магазин www.bagajnik.com е собственост на "ИЗИ АУТО" ЕООД. Търговско дружество е регистрирано в Търговския регистър към Агенция по вписванията с ЕИК: 202363493, ИН по ЗДДС: BG202363493, със седалище и адрес на управление: град София, жк. Христо Смирненски бл.19 вх.А ап.24  телефон: 0884 020707

   

  Под СТОКИ се разбира предлаганите в електронния магазин автоаксесоари за автомобили.

   

  Под КЛИЕНТ се разбира всяко лице, посетител на електронния магазин www.bagajnik.com, което е завършило поръчка чрез системата за извършване на поръчки в е-магазина.

   

  Под ДОСТАВЧИК се разбира "ИЗИ АУТО" ЕООД, в качеството
  му на предлагащ СТОКИТЕ в електронния магазин, както и изпълняващ поръчките касаещи тях. 

   

  Всички цени на стоки в електронния магазин са в български лева, с включен ДДС. Цените са за бройка или за определено количество стока (комплект), без включени разходи за доставка на стоката, освен когато е изрично упоменато. 

   

  Е-магазинът не гарантира наличността на поръчаните артикули.

   

  При липса на складова наличност от заявената стока ДОСТАВЧИКЪТ, в рамките на един работен ден след получаване на заявлението за покупка, уведомява КЛИЕНТА за изчерпването й чрез изпращане на съобщение до посочения от КЛИЕНТА електронен адрес или телефон.

   

  ДОСТАВЧИКЪТ има право да променя цените в електронния магазин на предлаганите стоки без предварително уведомяване. КЛИЕНТЪТ е длъжен да заплати цената, която е била актуална по време на заявката и потвърждението на желаната стока.

   

  ЗАЯВКИ НА ПОКУПКА НА СТОКИ В ЕЛЕКТРОННИЯ МАГАЗИН WWW.BAGAJNIK.COM

   

  С натискане на бутона "Поръчка", купувачът заявява, че се е запознал с настоящите ОБЩИ УСЛОВИЯ, съгласен е с тях, приема ги и се задължава да ги спазва. 

   

  ДОСТАВЧИКЪТ потвърждава на КЛИЕНТА приетата поръчка чрез e-mail съобщение или телефон в рамките на два работни дни, след получаването й. 

   

  Поръчка с некоректно, грешно или непълно посочени данни като адрес, телефонен номер и др. се счита за невалидна и няма да бъде изпълнена. 

   

  НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ:

   

  Цената и разходите за доставката могат да бъдат платени единствено при доставка в брой.

   

  ДОСТАВКА

   

  Заявената за покупка стока, която е налична, се доставя на посочения от КЛИЕНТА адрес за доставка в срок до 7 (седем) работни дни. Когато стоката не е в наличност, срока може да се удължи спрямо необходимия срок за производство и доставка до наш склад.

   

  Стоката се доставя подходящо опакована съобразно вида й и транспорта за доставка.

   

  Предаване на стоката

   

  Стоката се предава на КЛИЕНТА или на трето лице, което приема и потвърждава получаването на същата от името на КЛИЕНТА като подписва придружаващите стоката документи. В случай, че КЛИЕНТА не бъде намерен в срока за доставката на посочения от него адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, ДОСТАВЧИКЪТ се освобождава от задължението си да достави заявената за закупуване стока. КЛИЕНТЪТ може да потвърди желанието си да получи стоката и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, като поема всички разходи по повторната доставка. В този случай започва да тече съответно нов срок за доставка от момента на потвърждението по предходното изречение.


  ЗАМЯНА / ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТ


  Замяна или Връщане на продукт закупен онлайн ( от дистанция ) може да бъде извършена в срок от 14 дни от датата на получаване на продукта (артикула). 

  Опаковката на стоката, както и самата стока, не трябва да бъдат повредени или използвани от клиента! При замяна или връщане стоката трябва да е съпроводен от данъчния документ ( касов бон или фактура), който е получен със стоката при доставката.

  Разходите по транспорта за доставка и връщане на стоката се поемат от потребителя!

  В случай на замяна или връщане Потребителят трябва да се свърже с нас на телефон 0884 020707, за да оторизираме замяната и връщането на стоката.

  Потребителят може да изпрати стоката до офис на Еконт Дианабад в гр.София, за ИЗИ АУТО ЕООД, с телефон 0884020707, или на място в магазина на ИЗИ АУТО ЕООД на адрес: гр.София, жк.Дианабад, ул.Тинтява 120.

  В случай на рекламация на дадена стока, моля попълнете формата за рекламации в нашия сайт; или попълнете и изпратете Станартен Формуляр за упражняване правото Ви на отказ съгласно Приложение №6 от Член.47 ал.1 т.8 от ЗЗП:

  ---------------------------------------------------------------------------------


  Приложение №6 по чл47.,ал.1,т.8 и чл.52, ал.2 и 4 от ЗЗП

    СТАНДАРТЕН ФОРМУЛЯР ЗА УПРАЖНЯВАНЕ ПРАВОТО НА ОТКАЗ

  До (името на търговеца) .........................

  Адрес, ЕИК..................................................................

  С настоящото уведомявам, че се отказвам от сключения от мен договор за покупка на следните стоки: (описание на продукта)

  .......................................................................................

  .......................................................................................


  Стоката е получена на .............................(посочва се датата на получаване от потребителя) от

  (име на потребителя):...................................................................................

  (дата)..............................
  (град)..............................
  (подпис на потребителя):.........................


  Срокът за отказ е 14( четиринадесет) дни считано от датат на получаване на стоката. За да упражните правото си на отказ, трябва да ни уведомите за вашето име, адрес и телефонен номер и за решението си да се откажете от договаора с писмо изпратено по пощата. Можете да използвате прилижения стандартен формуляр за отказ, но това не е задължително.
  Зада спазите срока за отказ от договора е достатъчно да изпратите съобщението си относно упражняването на право на отказ преди изтичането на срока за отказ от договора.

  -----------------------------------------------------------------

  Съгласно чл. 55, ал. (1) потребителят има право в срок от 14  дни от датата на получаване да върне стоката на продавача. Стоката трябва да е неизползвана, в добър търговски вид и с оригиналната опаковка.

   

  Разходите във връзка с връщането на стоката за сметка на купувача.

   

  ДОСТАВЧИКЪТ не гарантира, непрекъсваем достъпът до електронния магазин.

   

  ДОСТАВЧИКЪТ не носи отговорност за непредоставяне на достъп до електронния магазин, както и за необработването или ненавременното обработване на заявките за покупка, при настъпване на обстоятелства извън неговия контрол - случаи на непреодолима сила, случайни събития, проблеми в глобалната Интернет мрежа и др.

   

  Настоящите Общи условия са в сила от 01 Януари 2012г. "ИЗИ АУТО" ЕООД си запазва правото да променя условията по всяко време без предварително известие, като променените условия бъдат публикувани в сайта. Промените в ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ не засягат отношенията между КЛИЕНТА и ДОСТАВЧИКА, възникнали във връзка с валидно подадена преди промените заявки за покупка на стока.

  • Няма намерени продукти.
   на стр.
    
  • Обем: -      Цена: - Изчисти Търсене

   Повече информация може да получите веднага на телефон :


   София, жк. Хаджи Димитър, ул. Резбарска 31 - 02/ 4414834; 0879 99 77 16; 0884 020707
   Бургас - 0879 99 77 15;
   0878 542 776
   Варна - 0879 99 77 18; 0878 542 776


   Доставяме до всяка точка на България с куриер!