БАГАЖНИЦИ ЗА
АВТОМОБИЛИ


Нашите магазини:
СофияБургасВарна

Изпратете ни запитване

За информация и поръчки:
0884 02 07 07

 • ОБЩИ УСЛОВИЯ
  ОБЩИ УСЛОВИЯ НА "ИЗИ АУТО" ЕООД ЗА ИЗВЪРШВАНЕ НА ПОКУПКИ ПРЕЗ ЕЛЕКТРОННИЯ МАГАЗИН WWW.BAGAJNIK.COM

   

  Настоящите ОБЩИ УСЛОВИЯ уреждат условията за покупко-продажби през електронния магазин за автомобилни аксесоари, собственост на "ИЗИ АУТО" ЕООД. Тези условия представляват договор за покупко-продажба между "ИЗИ АУТО" ЕООД и всяко физическо или юридическо лице, посетител на сайта и извършил заявка за покупка на стоки чрез електронния магазин.

   

  I. ОБЩИ УСЛОВИЯ

   

  С извършването на поръчка на стока от електронния магазин Bagajnik.com, всеки потребител и клиент на сайта се съгласява с настоящите Общите условия и се задължава да ги спазва.

   

  Електронният магазин www.bagajnik.com е собственост на "ИЗИ АУТО" ЕООД. Търговско дружество е регистрирано в Търговския регистър към Агенция по вписванията с ЕИК: 202363493, ИН по ЗДДС: BG202363493, със седалище и адрес на управление: град София, жк. Христо Смирненски бл.19 вх.А ап.24  телефон: 0884 020707

   

  Под СТОКИ се разбира предлаганите в електронния магазин автоаксесоари за автомобили.

   

  Под КЛИЕНТ се разбира всяко лице, посетител на електронния магазин www.bagajnik.com, което е завършило поръчка чрез системата за извършване на поръчки в е-магазина.

   

  Под ДОСТАВЧИК се разбира "ИЗИ АУТО" ЕООД, в качеството
  му на предлагащ СТОКИТЕ в електронния магазин, както и изпълняващ поръчките касаещи тях. 

   

  Всички цени на стоки в електронния магазин са в български лева, с включен ДДС. Цените са за бройка или за определено количество стока (комплект), без включени разходи за доставка на стоката, освен когато е изрично упоменато. 

   

  Е-магазинът не гарантира наличността на поръчаните артикули.

   

  При липса на складова наличност от заявената стока ДОСТАВЧИКЪТ, в рамките на един работен ден след получаване на заявлението за покупка, уведомява КЛИЕНТА за изчерпването й чрез изпращане на съобщение до посочения от КЛИЕНТА електронен адрес или телефон.

   

  ДОСТАВЧИКЪТ има право да променя цените в електронния магазин на предлаганите стоки без предварително уведомяване. КЛИЕНТЪТ е длъжен да заплати цената, която е била актуална по време на заявката и потвърждението на желаната стока.

   

  ЗАЯВКИ НА ПОКУПКА НА СТОКИ В ЕЛЕКТРОННИЯ МАГАЗИН WWW.BAGAJNIK.COM

   

  С натискане на бутона "Поръчка", купувачът заявява, че се е запознал с настоящите ОБЩИ УСЛОВИЯ, съгласен е с тях, приема ги и се задължава да ги спазва. 

   

  ДОСТАВЧИКЪТ потвърждава на КЛИЕНТА приетата поръчка чрез e-mail съобщение или телефон в рамките на два работни дни, след получаването й. 

   

  Поръчка с некоректно, грешно или непълно посочени данни като адрес, телефонен номер и др. се счита за невалидна и няма да бъде изпълнена. 

   

  НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ:

   

  Цената и разходите за доставката могат да бъдат платени единствено при доставка в брой.

   

  ДОСТАВКА

   

  Заявената за покупка стока, която е налична, се доставя на посочения от КЛИЕНТА адрес за доставка в срок до 7 (седем) работни дни. Когато стоката не е в наличност, срока може да се удължи спрямо необходимия срок за производство и доставка до наш склад.

   

  Стоката се доставя подходящо опакована съобразно вида й и транспорта за доставка.

   

  Предаване на стоката

   

  Стоката се предава на КЛИЕНТА или на трето лице, което приема и потвърждава получаването на същата от името на КЛИЕНТА като подписва придружаващите стоката документи. В случай, че КЛИЕНТА не бъде намерен в срока за доставката на посочения от него адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, ДОСТАВЧИКЪТ се освобождава от задължението си да достави заявената за закупуване стока. КЛИЕНТЪТ може да потвърди желанието си да получи стоката и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, като поема всички разходи по повторната доставка. В този случай започва да тече съответно нов срок за доставка от момента на потвърждението по предходното изречение.


  ЗАМЯНА / ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТ


  Замяна или Връщане на продукт закупен онлайн ( от дистанция ) може да бъде извършена в срок от 14 дни от датата на получаване на продукта (артикула). 

  Опаковката на стоката, както и самата стока, не трябва да бъдат повредени или използвани от клиента! При замяна или връщане стоката трябва да е съпроводен от данъчния документ ( касов бон или фактура), който е получен със стоката при доставката.

  Разходите по транспорта за доставка и връщане на стоката се поемат от потребителя!

  В случай на замяна или връщане Потребителят трябва да се свърже с нас на телефон 0884 020707, за да оторизираме замяната и връщането на стоката.

  Потребителят може да изпрати стоката до офис на Еконт Дианабад в гр.София, за ИЗИ АУТО ЕООД, с телефон 0884020707, или на място в магазина на ИЗИ АУТО ЕООД на адрес: гр.София, жк.Дианабад, ул.Тинтява 120.

  В случай на рекламация на дадена стока, моля попълнете формата за рекламации в нашия сайт; или попълнете и изпратете Станартен Формуляр за упражняване правото Ви на отказ съгласно Приложение №6 от Член.47 ал.1 т.8 от ЗЗП:

  ---------------------------------------------------------------------------------


  Приложение №6 по чл47.,ал.1,т.8 и чл.52, ал.2 и 4 от ЗЗП

    СТАНДАРТЕН ФОРМУЛЯР ЗА УПРАЖНЯВАНЕ ПРАВОТО НА ОТКАЗ

  До (името на търговеца) .........................

  Адрес, ЕИК..................................................................

  С настоящото уведомявам, че се отказвам от сключения от мен договор за покупка на следните стоки: (описание на продукта)

  .......................................................................................

  .......................................................................................


  Стоката е получена на .............................(посочва се датата на получаване от потребителя) от

  (име на потребителя):...................................................................................

  (дата)..............................
  (град)..............................
  (подпис на потребителя):.........................


  Срокът за отказ е 14( четиринадесет) дни считано от датат на получаване на стоката. За да упражните правото си на отказ, трябва да ни уведомите за вашето име, адрес и телефонен номер и за решението си да се откажете от договаора с писмо изпратено по пощата. Можете да използвате прилижения стандартен формуляр за отказ, но това не е задължително.
  Зада спазите срока за отказ от договора е достатъчно да изпратите съобщението си относно упражняването на право на отказ преди изтичането на срока за отказ от договора.

  -----------------------------------------------------------------

  Съгласно чл. 55, ал. (1) потребителят има право в срок от 14  дни от датата на получаване да върне стоката на продавача. Стоката трябва да е неизползвана, в добър търговски вид и с оригиналната опаковка.

   

  Разходите във връзка с връщането на стоката за сметка на купувача.

   

  ДОСТАВЧИКЪТ не гарантира, непрекъсваем достъпът до електронния магазин.

   

  ДОСТАВЧИКЪТ не носи отговорност за непредоставяне на достъп до електронния магазин, както и за необработването или ненавременното обработване на заявките за покупка, при настъпване на обстоятелства извън неговия контрол - случаи на непреодолима сила, случайни събития, проблеми в глобалната Интернет мрежа и др.

   

  Настоящите Общи условия са в сила от 01 Януари 2012г. "ИЗИ АУТО" ЕООД си запазва правото да променя условията по всяко време без предварително известие, като променените условия бъдат публикувани в сайта. Промените в ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ не засягат отношенията между КЛИЕНТА и ДОСТАВЧИКА, възникнали във връзка с валидно подадена преди промените заявки за покупка на стока.

  • Няма намерени продукти.
   на стр.
    
  • Обем: -      Цена: - Изчисти Търсене

   ПРАЗНИЧНО РАБОТНО ВРЕМЕ

   дата София Бургас Варна
   03.03.19 Почивен ден!
   Почивен ден!
   Почивен ден!
   04.03.19 Почивен ден! Почивен ден! Почивен ден!


   Повече информация
   може да получите веднага на телефон :

   София, жк. Хаджи Димитър, ул. Резбарска 31 - 02/ 4414834; 0879 99 77 16; 0884 020707
   Бургас - 0879 99 77 15;
   0878 542 776
   Варна - 0879 99 77 18; 0878 542 776

   Работно време:
   София, жк. Хаджи Димитър, ул. Резбарска 31 
   Понеделник - Петък от 09:00 до 19:00

   Събота от 10:00 до 19:00

   Неделя от 10:00 до 16:00
   Бургас и Варна - Понеделник - Петък от 09:30 до 18:30
   Събота от 10:00 до 16:00

   Доставяме до всяка точка на България с куриер!

   НАМАЛЕНИЯТА СА ВАЛИДНИ ОТ 02.03.2019 до 31.03.2019!